GLS har mycket hektisk trafik just nu, och extra leveranstid kan förekomma - vi ber om ursäkt för besväret

Hantverk med respekt för historien

Historien om Svend Michelsen började när Svend Erik Michelsen grundade sitt företag 1933 i ett litet konditori på Österbro i Köpenhamn.

Än idag producerar vi alla våra produkter på vår chokladfabrik i Avedöre Holme i utkanten av Köpenhamn.

Vår utgångspunkt är fortfarande marsipan och nougat, och vi har fortfarande produkter som funnits i sortimentet sedan Svend Erik Michelsens tid, kompletterade med nya smaker, men alltid med utgångspunkt i och respekt för vår historia.

Hantverk med respekt för historien

Chokladnjutninger

Chokladnjutninger från Svend Michelsen Chocolade bygger på vår långa tradition av marsipan och nougat, som kontinuerligt kompletteras med nya smaker.

Vår choklad är en kombination av överdragna och formgjutna bitar, med många olika typer av choklad och fyllningar, vilket ger den stora variation vi önskar i både smak och uttryck.

Chokladnjutninger

Gräddbullar

Vi vispar upp skummet och sprayar gräddbullarna på en tjock marsipanbotten innan de täcks med ett tjockt lager choklad.

Förutom de klassiska smakerna gör vi kontinuerligt Limited Edition gräddbullar - från körsbärsgräddbullar till jul till lakritsgräddbullar i samarbete med Bagsværd Lakrids.

Vi prioriterar djurens välfärd och använder endast ägg från frigående höns. Vi är stolta över att ha blivit utnämnda till Dyrenes beskyttelses Wall of Fame för att ha producerat den första gräddbullen av frigående ägg.

Gräddbullar

Dragé

Vi dragerar både lakrits och mandlar på vår chokladfabrik, och även här har vi ett stort utbud av chokladsorter och smaker.

Alla våra produkter är glutenfria – inklusive vår lakritsdragé, eftersom vår lakrits är gjord på rismjöl och inte vetemjöl.

Dragé